Selecteer een pagina

Retour en herroepingsrecht

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nog eens 14 dagen om het product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald. Enkel de kosten van jouw retourzending naar Crosswurk zijn voor je eigen rekening. Die kosten bedragen circa 6,95 per pakket, de exacte kosten vind je terug op de website van de pakketdienst die je gebruikt.

Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) aan Crosswurk geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via crosswurk@gmail.com. Crosswurk zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding en ontvangst van het retour terugstorten, mits het product in goede orde ontvangen is.

Uitzondering op maatwerk

Een aantal poducten die je van Crosswurk koopt, worden naar jouw eigen specificaties en wensen gemaakt. Daarbij kun je denken aan drukwerk met je eigen tekst, nummer, afbeelding of logo. Het herroepingsrecht is op die producten niet van toepassing. De verkoop van is na betaling definitief.